Dyqani 106

You are here

Me nje projekt unik ne depo dhe me pervoje ne manaxhimin dhe projektimin e tyre, Kontakt sjell cilesine e ambienteve ndihmese per banim. Me nje pershtatje te shkelqyer te terrenit, ndertesa shfrytezon pjerresine per te lehtesuar perdorimin e hapesirave.

Detaje

Tipi: 
Dyqane
Kati: 
1
Sipërfaqe Individuale: 
51.8 m 2
Sipërfaqe e Përbashkët: 
0.5 m 2
Sipërfaqe e Përgjithshme: 
52.3m 2
Shkarko Planimetrine PDF: 

Na ndiqni në facebook

Leja e Ndërtimit

Agjenti Imobiliar

Agjenti Immobiliar

(+355) 68 202 9807

info@magnet.al

Kontakto Agjentin

:
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Mundesi Kreditimi

Lajmerohuni

Regjistroni emailin tuaj per tu informuar mbi ecurine e punimeve ne rezidencen Magnet!

WWW.MAGNET.AL

Shkarkoni Broshurën Helix

Vendndodhja

UJË, DIELL, AJËR - Elementë të natyrës të risjelle në qytet nëpërmjet zhvillimit të kompleksit rezidencial “MAGNET”. Pikërisht aty ndodhemi ne! Një zonë në zemër të qytetit dhe njëkohësisht larg zhurmave të tij, e që sikundër e kemi quajtur “MAGNET” tenton të tërheqë çdo gjë rreth vehtes!